Hvad er der spændende ved Online marketing? – Og hvad er forventningerne til denne branche?

Jeg personligt, har igennem de seneste 5-6 år udviklet en massiv interesse for markedsføringens kunst. Ikke reklamer, for jeg er ikke kreativ. Mere den teoretiske vej, i form af hvad og hvordan mennesker manipuleres. Min mening er nemlig at markedsføring er en direkte vej til at skabe et marked vha. Manipulation og få mennesker til at føle trang til at købe et givent produkt.

Men når man nu lever i en krisetid hvor især markedsføringen spares væk i mange virksomheder, så er det jo også her man teoretisk set skal være lidt kreativ. Finde nye og billigere veje at markedsføre og ”komme ud” til sin målgruppe. Og her har Internettet givet uendeligt med muligheder. Fra facebook-annoncer, til Google-Adwords (SEM-Search Engine Marketing) til Affiliate Marketing, og SEO (Søgemaskineoptimering) osv. osv.

Det faldt jeg over for 3 år siden og har siden da arbejdet fokuseret med online marketing.

Branchen har siden eksploderet (det gjorde den nok også før) og i dag springer nye online marketing virksomheder op over alt. I USA har man estimeret at markedet for online marketing i år 2010 udgjorde over 15 mia. $!! Det fortæller noget om det potentiale som ligger heri!

Jeg tror på at branchen er kommet for at blive…Internettet var ikke en “døgnflue”! Det er det nye åbne marked…Noget verden også har brug for og allerede er blevet afhængige af!

Jeg driver nu mit eget search marketing bureau, halvt fra Danmark halvt fra Filippinerne, hvilket også gør at jeg kan tilbyde nogle fabelagtige priser!

 

Emil Senius,

Wkom.dk – Webkommunikation & Online Marketing

 

Flere artikler af 3M

Tags:, , , ,