Reklame på hjemmeside - Godt besøgt - Flere kunder

Få reklame/branding af din hjemmeside/virksomhed med vores forbedre artikler og udgivelser

Vi udgiver din artikel på vores hjemmesider, vi har i over flere år arbejdet på hjemmesiderne og udgiver dagligt forskellige brugbare artikler til vores brugere, vi skriver med en ildsjæl og samtidige formidler vi en budskab eller en reklame til vores brugere.

Hvad får du ?

1:Vi skriver en artikel på minimum 300 ord eller 500ord, om dine produkter, du kan vælge selv hvilke vare du ønsker reklamer om.

2: Derefter udgiver vi artiklen på en af vores førende hjemmesider som passer til artiklen. Dette kan være www.hverdagogfamilie.dk

3: Vi reklamere med artiklen gennem vores sociale medier, twitter og facebook samt andre brugbare medier.

4: For at optimere trafikken til artiklen yderligere udgiver vi et nyhedsbrev til alle vores nyhedsbrevsmodtagere. Dette er bruger der jævnligt og aktivt deltager på vores hjemmeside.

Alt dette koster Kun 500kr. for udgivelsen af en 300ords artikel der reklamere dine 3 produkter, for yderligere priser se TJNmarketing.dk din mulighed for reklame på nettet.

Spar 50% lige nu.

Du har mulighed for at spare hele 50% på alle vores ydelser lige nu, da TJNmarketing.dk er vores nyeste hjemmeside hvor du nemt kan købe de ydelser som vi har langeret til vores tidligere kunder i over 3 år, giver vi alle nye kunder muligheden for at prøve vores service.

Så overstående reklame af 3 produkter er kun 250KR lige nu. Tilbudet er kun frem til dec. 2013