Når man får lavet en ny hjemmeside, så kan der opstå mange fejl, og det er derfor, at man bør sørge for et online marketing bureau kigger ens hjemmeside igennem, før man lancerer den for sine brugere.

Det er ikke sikkert de almindelige brugere vil kunne se fejlene, men det vil Google der i mod, hvilket vil kunne betyde dårligere placering i Googles indeks, hvilket kan blive katastrofalt for en online forretning. – Efterhånden også bare fysiske forretninger med en smule online handel.

Sørg for at få lavet en SEO-analyse

Derfor er mit råd, at man skal sørge for at få lavet en SEO-analyse af sin hjemmeside, før man lader den blive offentlig. Der kan nemlig gemme sig mange grimme fejl, som kun et professionelt online marketing bureau kan spotte.

Når man skal finde et marketing bureau, hvor de kan klare SEO-analysen, så skal man sørge for at have kravspecifikationerne klar. Derudover bør man ringe og ikke kun skrive en mail til firmaet, da den samtale, hvor man er sikker på, at man har forstået hinanden er nødvendig!

Der er nemlig mange forskellige priser på SEO-analyser, og det siger sig selv, at de billigere ikke er lige så dybdegående samtidig med, at der er flere online marketing bureauer, som ikke er nær så dygtige som de udgiver sig for. – Husk derfor at tjekke referencerne, så du ved, at du kan stole på firmaet!

Når bureauet har afleveret deres SEO-analyse, kan du få din egen eller marketing bureauets programmør til at rette fejlene, hvorefter I med høje forventninger kan lancere den nye hjemmeside.

Flere artikler af krausing

Tags:, , , , ,