Få 50 % på alle vores ydelser resten af året.

Vi giver her et super start tilbud på alle vores Bannerreklamer, og vores tekst reklamer på hele 50% besparelser fra juni til Dec. Se hvordan på TJNmarketing.dk

Eksempel på Bannerreklame

Ønsker du mere reklame af din webshop så er du kommet til det helt rigtige sted, vi har lige nu 50% på alle vores Bannerreklamer.

Vi har forskellige bannere, der opsættes på netop den hjemmeside du ønsker reklamen skal op på, med gode samarbejd aftaler og vores allerede oprettet hjemmesider med god faste brugere giver vi dig en mulighed for at få her og nu kunder til nettets billigste priser.

Det er ikke pr. klik, men en fast pris for din reklame 1 måned af gangen, og med dette start tilbud giver vi  alt til halv pris. Se yderligere priser på de forskellige bannere på hjemmesiden.

Tekst reklame om dine vare

Ønsker du at reklamere på dine vare så er tekst reklame lige det du står og mangler.

Vi har lavet nogle gode eksempler på hjemmesiden der forklare hvilke tilbud vi har.

Et eksempel er vores 5 vare reklame, her skriver vi om 5 af dine vare som du ønsker mere opmærksom på, vi skrive en fritekst om hver vare og udgiver det på vores førende hjemmeside inden for din changer .

Du kan frit vælge hvilke vare du vil have reklame for, og hvilket søgeord du ønsker varen skal optimeres med i artiklen.

Sådan mulighed for 5 varebeskrivelse er vores minimum 500 ords artikel lige løsningen, her beskriver vi varerne med en fangene beskrivelse.

Dette er en enestående chance for store og små virksomheder, der ønsker reklame på nettet, du kan se yderligere beskrivelser af gode tilbud på TJNmarketing.dk nettet nye reklame webshop.