Hvilket flyttefirma skal jeg vælge?

Det er vigtigt du tænker dig om når du vælger flyttefirma og det er derfor vigtigt du har kontakt med flyttefirmaet direkte og ikke igennem en portal der ikke tager noget som helst ansvar og blot kaster hænderne i vejret og siger “vi er blot en formidlingsside”. Det er rart hvis uheldet skulle være ude af du har et reelt flyttefirma og gå til og hvor du kan snakke med den flyttemand som faktisk flyttede dig.

Værktøjer til af finde det rigtige flyttefirma.

Der er flere forskellige måde du kan læse om et flyttefirma på, jeg vil her prøve af fortælle om nogen af de værktøjer som der er. En god ting er af tjekke CVR registret faktisk forholder det sig sådan af mange af de “flyttefirmaer” der husere på nettet gennem de mange flytteportaler slet ikke har et CVR nummer men blot kører rundt i en lejet flyttebil og laver kun sorte penge, derfor er det smart lige starte med af tjekke om de overhoved har et CVR nummer.

Selvfølgelig er der mange der har oprettet et CVR nummer, men blot står som enkelt mands firma dvs. deres medhjælper får sort løn og dermed skal der meget få penge ind for af få regnskabet ud med et lille plus og derved ingen SKAT. Så tjek om de er registret som enkeltmandsvirksomheder eller om de har ansatte, dette kan gøres på flere forskellige hjemmesider og i CVR registret.

Så findes der også flyttefirmaer der har styr på de to ovennævnte ting men alligevel kører rundt og levere meget dårlig flytteservice, her er det smart af gå ind og læse på Trustpilot.dk og læse anbefalinger fra tidligere kunder, men også her bliver der snydt lidt med anmeldelser og her er det vigtigt du så også kigger på hjemmesiden, har det flyttefirma du kigger på egene biler og hvilken stand står de i? Har de egene flyttekasser osv.

Altså et helheds tjek, sidst men ikke mindst ring til flyttefirmaet og få en snak, er det en vognmand med en mobil telefon der sidder i en bil er man nok havnet i de forkerte hænder ;o)

God flytning!