Normalt kan man ikke få autohjælp hos Falck eller Dansk Autohjælp for under 590 kr., selvom tilbuddet er specielt godt. Falck prøver dog nu at lokke kunderne til, hvilket de gør med et specielt godt tilbud på 535 kroner!

De 535 kroner dækker for et helt års autohjælp, og er selvfølgelig for det mindste abonnement, hvor man fravælger nogle specielle services.

Hvis man sammenligner med konkurrenten Dansk Autohjælp er prisen 679 kroner, hvilket også er et specielt tilbud.

Der har dog ikke været travlt med autohjælp, hvorfor Falck autohjælp nu prøver at trække ekstra kunder til, da det ser ud til at blive et lettere år end forventet. - Vi forventer at Dansk Autohjælp vil bruge samme strategi, så hvis man hellere vil have sit abonnement hos dem, så bør man afvente 1-2 ugers tid. - Her skal man sørge for at finde tilbuddet på internettet, da det er der priskampen er for autohjælp i Danmark!

Er Falck autohjælp det billigste alternativ?

Nej, hvis man vil have det billigste autohjælp abonnement, så skal man kigge på Redningskorps Danmark. - De er et lille firma som både byder sig ind på brandvæsen-opgaver i kommunerne. - Ved siden af hjælper de også med autohjælp. Hvis man klikker sig ind på Redningskorps Danmark kan man se, at de kun tager 498 kroner for deres autohjælp service! - Du kan læse mere om Redningskorps Danmark her.

Flere artikler af krausing

Tags:, , , ,