Mads Søndberg startede i foråret 2011 et nyt Aalborgensisk firma kaldet International Covers, som sælger Covers og skærmbeskyttelse  til iPhone. Hos International Covers er det kunden, der bliver sat i højsæde, og i firmaet tror de på at god kontakt til kunderne, er vejen frem. International Covers tilbyder alt i covers til iPhone 3 og 4, samt tilbehør til iPhone.

International Covers sælger screen protectors til en pris på helt ned til 20 kr stk. Indenfor screen protectors har de til iPhone 3G/3Gs Mirror Screen Protection, som forvandler din iPhone skræmmer til et spejl når den går i standby. De har også almindelige skærm film, samt en ny slags kaldet Anti-Glare som fjerner alt genspejling i skærmen, samtidig med at den beskytter din iPhones skærm.

International Covers har hard covers samt silikone covers fra priser helt ned på bare 59 kr. Indenfor hard covers tilbyder International Covers Hello Kitty covers, som passer perfekt til piger i alle aldre. I Silikone covers har de en speciel type, som passer perfekt til fart glade mænd. Nemlig et cover formet om et bil dæk.

De tilbyder også en speciel docking adapter, hvor der er i indbygget stik til en lader, samt et udgangs hul til højtalere og hører telefoner. Denne docking station koster bare 50 kr.

Som et ekstra tilbud har firmaet lavet gratis fragt til alle deres fans på facebook. Deres facebook side hedder International Covers.

Tags:, , , , , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel