Når du spiller bingo på OnlineBingo.eu i november måned, har du samtidig chancen for at vinde en ny Citroën C1!

OnlineBingo.eu har overgået sig selv, og lancerer nu en konkurrence med den største præmie nogensinde i spilsitets historie; spil bingo og vind en bil, helt præcist en Citroën C1 til en værdi af 114.000 kroner!

For at være med i lodtrækningen om den miljøvenlige og økonomiske bil, gælder det om at optjene lodder ved at spille bingo på OnlineBingo.eu i november måned. Alt man behøver for at få chancen for at vinde bilen, er at optjene ét enkelt lod.

Der er dog mulighed for at øge sine chancer for at blive den heldige vinder. Jo mere bingo du spiller, jo flere lodder optjener du nemlig. Der findes ingen grænser for, hvor mange lodder du kan optjene. Er man ekstra sulten efter at blive bilejer, er det værd at holde øje med de specielle ‘dobbelt  lod-dage’, hvor optjente lodder tæller dobbelt.

Konkurrencen starter d. 1. november og kører indtil d. 30. november, hvor den store lodtrækning finder sted. Kun spillere, der har optjent minimum ét lod kan deltage. I timen op til lodtrækningen, kan alle spillere, der har kvalificeret sig til lodtrækningen, spille med i 10 gratis ekstra spil med 250 kroner for en fuld plade. Spil, der udelukkende er tilgængelige for spillere, der har optjent lodder.

OnlineBingo.eu har tidligere afholdt en række konkurrencer med præmier som iPads, spaophold og lign., men det er første gang i det populære bingosites historie, at en præmie af så stor værdi har været i spil.

Læs mere om konkurrencen på OnlineBingo.eu, hvor du også finder regler og vilkår.

Flere artikler af tivipo