Der findes mange forskellige former for fodtøj, og vi vil i dette indlæg behandle de mest populære af slagsen til kvinder.

Da det er ved at være sommer, så er både sandaler og ballerinas meget populære. Begge er forårs/sommer sko, som i Danmark er meget populær i de lune måneder. Desværre tillader vejret ikke, at man bruger disse sko resten af året.
Sandaler består ofte af en gummisål med en top på i læder, plastik eller syntetiske materialer. De er fleksible og luftige, hvilket gør dem meget behagelige om sommeren. Ballerina sko er derimod en balletsko, som er redesignet, så den kan bruges i dagligdagen. Det er en sko, som er meget simpel i designet, og så er den med flad sål. De fås i mange farver og faconer, og de kommer også med mange forskellige former for udsmykning.

Hvis man går mere ned i mærker, så er All Stars sko fra Converse eller pumps eller stiletter generelt meget moderne. Converse har været på toppen i mange år, og det er som om, at mærket bare ikke vil forlade den position igen. Converse er både herre og dame sko i simpelt design og okay kvalitet.
Pumps og stiletter er derimod kvindernes foretrukne fodtøj, dog for de fleste vedkommende i weekenden eller ved specielle lejligheder. Stiletter er meget feminine, hvilket er en af grundene til skoens store succes. Og det samme gælder selvfølgelig for pumps, som er en form for stiletter, dog med varia

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , , ,