EuroAffiliates: Krisen får danskerne til at tænke i alternative indtjeningsmuligheder

Krisen får mange til at søge alternative muligheder for at tjene penge. En måde at øge sin indkomst er gennem de såkaldte online gambling affiliate programmer.

En ekstra indkomst på flere tusinde kroner lyder godt i ørene hos de fleste danskere. Og krisen, der endnu ikke har sluppet taget helt, får flere og flere til at ty til alternative metoder for at få lidt ekstra ind på bankbogen.

En af de indtjeningsmuligheder, der har mærket en øget interesse, er online gambling affiliate programmerne. Ideen bag disse går kort fortalt ud på, at man tjener penge ved at markedsføre et bestemt brand, f.eks. OnlineBingo.eu, og modtager kommission for hver spiller, man skaffer.

Ifølge det danske affiliate program, EuroAffiliates.com, er det en relativt nem måde at tjene en ekstra skilling på, og enkelte affiliate partnere er endda så dygtige, at de kan leve af det som primær indkomstkilde.

”Der er mange muligheder i affiliate programmer, og det er nemt at komme i gang. Vi sørger for marketing materiale til vores partnere, som de kan bruge til at promovere vores brands, og så kører det sådan set derfra”, lyder det fra EuroAffiliates.com.

Alt efter, hvor mange spillere man sender, er det muligt at tjene op til 50 % i revenue share, dvs. halvdelen  af netto indtjeningen. Sender man f.eks. 105 betalende spillere til EuroAffiliates’ brand OnlineBingo.eu, modtager man 40 % i kommission af den pågældende måneds netto revenue.

Krav til affiliate partnerne

For at komme i betragtning som affiliate partner, er der dog nogle krav, der skal opfyldes. Partnerens hjemmeside skal markedsføre online gambling eller indhold, som repræsenterer EuroAffiliates’ brands på en professionel og passende måde. Derudover må hjemmesiderne ikke indeholde noget upassende, f.eks. indhold der henvender sig til børn, indhold der promoverer seksuelt eksplicit materiale, vold, diskrimination baseret på race, sex, religion, nationalitet, seksuel orientering eller alder, indhold der promoverer illegale aktiviteter eller som krænker intellektuelle ejendomsrettigheder.

Mere information om affiliate programmet kan findes på www.euroaffiliates.com.