Få penge til din uddannelsestur

En del af Tips og tricks | Skrevet af Fundraising

Som uddannelsessøgende kan det godt være kompliceret at få råd til de ting man vil og aldeles ikke at tage til andre lande for at granske. I rollen som studiesøgende kan du jo ikke blot tage et helt job, da det vil gå meget udover studiet. Men findes der andre løsninger?

Sådan søger du legater

lykkeligvis foreligger der flere metoder til hvordan du formår at skaffe penge til at rejse for. Ved at søge legater og anderledes puljer, kan du være vellykket i at få bevilget penge, som du kan ty til på sit udlandseventyr.

Der findes flere puljer og legater som giver kapital til uddannelse, kurser og andre ting, som man som studerende er i stand til at benytte.

Et fint sted at iværksætte ens søgen efter de nærværende fonde eller legater, er i bogen legathåndbogen. I bogen vil du opleve en fortegnelse over samfulde af de legater som du er i stand til søge om moneter. De er alle inddelt i kategorier efter på hvilket tidspunkt der er forfaldsdag. Nogle stykker har etapevis forfaldsdag, samtidig med øvrige skal anmodes på bestemte måneder af året. Dette kan man let opdrive frem til i legathåndbogen.

Mange af disse puljer og legater er blevet til af afgåede fremgangsrige chefer, som har tildelt en kvote af deres formue til at iværksætte disse puljer m.m. så de nye kuld kan få grundlaget for at opleve det samme som dem selv. Derfor er rigtig mange af legaterne er forbeholdt til konkrete studier eller grupper. Så hold et godt øje med hvilke studier de giver studiestøtte til og find de mest egnede.

Flere artikler af Fundraising

  • Mere information om rejsebureuaet Bravo Tours.
  • Bravo Tours på Facebook.
  • Tags:, ,