Det er faktisk meget enkelt at tabe sig - du skal bare spise mindre kalorier end du forbrænder i løbet af en dag. Det er simpel matematik, men alligevel forstår så mange mennesker det ikke. De overspiser i så stor grad, at det er den almene sundhed det går ud over.

Gode opskrifter der er fedtfattige

Det første det kræver, er at man finder nogle gode fedtfattige opskrifter der ikke indeholder alt for meget fedt. Der næst kigger man så på kalorietallet  - har man fundet nogle fedtfattige, så er der typisk også færre kalorier i det.

Det er sjovt at lave mad, og det endnu sjovere at lave mad man kan tabe sig af. Okay, det er ikke direkte maden du taber dig af, men det at du laver noget der er sundt, og at du spiser mindre af det. Der er dog ting som du næsten altid bare kan spise løs af - alt med måde selvfølgelig.

Ordet er grøntsager - det er naturens bedste slankemiddel. Du kan opnå en mæthedsfølelse der giver dig ro og energi til mange timer. Hvorfor ikke lave en god salat med tomater, agurker, salat og noget fedtfattigt feta ost. Det vil gøre dig godt, både i det indre og det ydre.

Få smilet tilbage, og tab dig mens du gør det.

Vil du af med et par hurtige kilo, så er der altid muligheden for en lynkur hvor du undgår kulhydrater. Det er godt i et lille stykke tid, men ikke for lang tid.

Flere artikler af Brian Brandt

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel