Grønt ler har mange anvendelsesmuligheder

Grønt ler vinder stadig mere og mere frem, fordi leret er super effektivt til hudpleje eller som hårmaske, men også fordi det er en naturlig måde at pleje kroppen på. Leret er fyldt med mineraler, som tilfører kroppen eller håret det, som den har behov for, og det skaber en naturlige og god balance.

Grønt ler er kendt for at absorberer giftstoffer fra huden, og efterlade huden ren, blød og lækker. En kombination med grønt ler og argan olie giver den perfekte hudpleje. Det skyldes at leret og olien komplementerer hinanden perfekt. Leret er rig på mineraler, mens olien er rig på essentielle fedtsyrer og E vitamin. Eller sagt på en anden måde, så giver de kroppen og håret alt det, som de har behov for. En skønhedsbombe af den bedste slags.

Cosmos Co forhandler både arganolie og grønt ler til favorable priser. Du kan altså få begge dele et sted, og så er der endda tale om marokkansk grønt ler, som er kendt som noget af det bedste og mest effektive på grund af det ekstra høje mineral indhold.

Det grønt ler er mest kendt for, det er ansigtsmasker. Den grønne lermaske bliver den også kaldt, fordi leret bliver helt lysegrønt, når det tørre. Ansigtsmasken har været benyttet siden de gamle egypterer, som benyttede leret som til skønhedspleje, men også som alternativ medicin mod udrensninger af fordøjelsessystemet eller som effektiv slankekur. Det kan stadigvæk benyttes til alle delene, men idag er leret mest kendt som et naturligt kosmetisk produkt.

Tab dig med XLS medical, køb det hos apotekeren.dk idag