Kender du fede stjerne tattoos?

Har du en fed stjerne tattoo? Eller overvejer du at få det? Det skulle eftersigende være mere og mere populært at få en såkaldt stjerne tattoo fordi de har mange betydninger. Nogen symboliserer dem med astrologi, andre går måske mere op i det personlige at være en stjerne, og andre ser måske hver stjerne som en bedrift de har præsteret af en eller anden art. Andre supplerer også deres stjerne tattoo med deres nuværende tattoos så de passer til mønstrene, men der er også nogle som blot tilføjer dem til allerede deres hele tatovørede krop.

Uanset hvad så er det vigtigt at du har lavet research inden du beslutter for hvilken tatovering du skal have lavet, da du højest sandsynligt har det resten af dit liv. God research er et must når du skal have lavet en tatovering, for i sidste ende er det din krop det skal gå ud over og ikke andres. Det er ikke blot en sofa eller fjernsyn du skal købe for det kan du bytte, hvis der går noget galt, men det kan du ikke ved tatoveringer.

Der er mange ting du kan gøre når du skal lave research. For eksempel kan du spørge venner og fjender, hvor de har fået lavet deres tatoveringer, og høre fordele og ulemper ved den pågældende tatovør. Du kan også besøge diverse hjemmesider som Tatau.dk eller linktoink.dk, og få mere inspiration til research. Husk blot at få det lavet for når det kommer krop, så skal det hele bare være i orden.