Magnetlygter til de glemsomme.

Alle cykler skal have lys på fra solnedgang og frem til solopgang eller når sigtbarheden er nedsat. Den første del af denne sætning er noget, som langt de fleste godt kan forholde sig til og som også langt de fleste husker. Men den med nedsat sigtbarhed er meget sværere at overholde, specielt hvis man ikke have fastmonterede cykellygter på sin cykel.
Der er rigtig mange som benytter sig af battericykellygter og det er sådan set også fint nok. Men hvis nu det bliver tåget midt på dagen. Har du så dine cykellygter med?
Det er der i hvert fald rigtig mange som ikke har og her har magnetlygter en helt klar fordel. Denne form for cykellygte er ikke blot fastmonteret, så man hele tiden har den med. En rigtig stor del af magnetcykellyger er også designet, så man ikke selv skal tænde og slukke for dem. Dette betyder, at hvis man har sådan et sæt magnetlygter på sin cykel, så har man altid lys på, når man cykler.
Dette er ikke blot en fordel for de glemsomme, dette er også en rigtig stor fordel for børn, som kan have svært ved at huske, at tage deres cykellygter med, men også at huske at tænde dem. Derfor kan det være en stor tryghed for både børn og forældre, at man vælger at montere magnetlygter på sit barns cykel og det er selvfølgelig en fordel, hvis man monterer den type, som er tændt hele tiden. Ellers skal barnet alligevel huske at tænde og slukke for dem og dette bliver ofte ikke gjort, specielt ikke hvis det er tåget eller hvis der på anden måde er nedsat sigtbarhed.