Poker - Sådan administrerer du bedst din bankroll

Lær at Administrere Din Poker Bankroll

Administration af din bankroll er en stor del af dit pokerspil, især for online-spillere. En bankroll er den mængde penge du har i din poker budget, eller de penge du har på en særlig pokerspil. Hvis du balancerer din bankroll korrekt kan du komme ud på toppen, og forhåbentlig ikke lide nogen større tab, der vil begrænse hvor meget du kan spille.

 

En af de første og vigtigste aspekter af poker bankroll management er at spille inden for dine midler. Dette betyder at kun spiller med penge som du har råd til at tabe, og ikke for eksempel spiller hasard med din husleje. Det er nemt for folk at blive fanget i online poker og miste alt, hvis de ikke er kloge.
Der er andre aspekter i bankroll management som er lige så vigtige- men det vigtigste er ikke at risikere hele din bankroll ved samme bord. Dette betyder først og fremmest spille på de Limits du har råd til. Hvis det krævede minimumbeløb for et bord er lig med eller tæt på hele din bankroll bør du overveje at spille ved et bord med lavere Stakes, og forsøge at opbygge din bankroll. Én fejl nybegyndere næsten altid begår er at de forsøger at opbygge deres bankroll for hurtigt ved at spille på for høje Stakes. Jo højere indsatser, jo bedre spillere- så selvom du gør det godt på lavere Stakes bør du tænke dig om en ekstra gang før du hopper op til meget højere Stakes.

 

Professionelle pokerspillere elsker når begyndere der har haft lidt held  og  kommer ind til de højere Stakes borde- de vil finde stor glæde i dræne dig for alle dine hårdt tjente penge. Så hold dig til de indsatser du har det godt med, og sørg for ikke at risikere for meget af din samlede bankroll på et bord.

 

De samme tip gælder også for dem der spiller turneringer, og det er især vigtigt ikke at risikere for meget af din bankroll på en enkelt turnering- du vil sandsynligvis blive nødt til at overleve alle i situationer, for at vinde, og dermed er dine chancer for at placere i de faktiske penge spil er ikke særlig høj. En almindelig tommelfingerregel, hvis du spiller turneringer ofte, er at sikre at du altid har mellem 50 og 75 Buy-ins til den samme turnering, eller holde dig til turneringer på omkring 1/50 af din samlede bankroll.