Savon beldi sæbe er sort sæbe med e vitamin

Savon beldi sæbe eller Savon Noir beldi sæbe, som sæben også kaldes, er en sort sæbe lavet på olie fra sorte oliven. I sæben er der også rester af oliven frugten, som er knust og mast i småstykker. Sæben er især kendt fra Hammam, hvor den er en af de vigtigste dele i selve plejen af kroppen efter dampbadet. Sæben er nemlig yderst effektiv til rensning og pleje af huden. Sammen med en exfolierende handske kan Savon Beldi sæben nemlig fjerne døde hudceller fra kroppen, og den efterlader huden ren, smuk og meget blød.

Ikke nok med at den renser huden, sæben er også kendt for at beskytte huden, fordi den har et meget højt indhold af e vitamin, som også kendes som antioxidanter. Antioxidanter beskytter huden mod frie radikaler, som udtørre og ældner huden. Frie radikaler mistænkes også for, at have en indvirkning på f.eks hudkræft og andre kræftsygdomme.

Efter pleje med savon beldi bør huden altid smøres med argan olie, da det giver den bedste effekt. Du kan smøre huden med argan olie med duft fra essentielle olier, eller du kan anvende en normal og ren argan olie. Begge dele er lige godt, så valget er helt dit eget.

Vil du gerne vide, hvordan du anvender Savon Beldi korrekt? Se denne video om Savon Beldi sæben.

Gør din hud efterårs klar med Skincare produkter fra Spashop