Der er rigtig mange penge at sparer, når du handler online. Det gælder bare om, at kigge de rigtige steder, være tålmodig og sidst men ikke mindst følge nedenstående 3 standard råd. Så er du sikker på, at besparelserne kommer i mindre eller større grad.

Tilmeld dig til nyhedsbreve

Dette første og meget simple guldkorn, det er og bliver et guldkorn, som alt for få følger. Nyhedsbrev er den direkte vej til at spare mange penge. De fleste firmaer sender nyheder ud via nyhedsbrevet, og derfor kommer rabatkoder, tilbud og udsalg ud denne vej. Er du ikke tilmeldt, jamen så går du bare glip af de nævnte ting. Og det ville da være en skam, hvis du ikke fik muligheden for, at købe en Flexfit caps eller kasket på tilbud.

Daily deal sider

På daily deal siderne kan du spare rigtig mange penge, hvis du er opmærksom. Oftest er der op til 80% rabat på normal prisen på alverdens varer. Du kan både finde tilbud på leje af villa i Thailand, solbriller, tøj, smykker, kosmetik, bolig artikler, legetøj, varmebamser og panda bamser, håndværkere mm. Ja listen af mulige tilbud er meget lang.

Søgemaskinerne

Sidst men ikke mindst, så er der søgemaskinerne. Det kan både være Google, Bing, Altavista mm. Ved at benytte en søgemaskine, der finder du måske foraer, hjemmesider eller andet, hvor der er postet tilbud, rabatkoder eller lignende. På den måde kan du opstøve rabatter til en side, og dermed spare penge. En simpel, enkel og lige til måde, som ikke ret mange benytter desværre.

Flere artikler af meme

Der er mange penge at spare online, og det kan der også være med udstyr til børn. Overvej fx en ensfarvet sengerand fra Vanilla. Det er god tyk kvalitet - køb dem her - http://sovedyret.dk/vanilla-sengerand.

Tags:, , , , , , , ,