Strejker printeren eller kopimaskinen

En del af Tips og tricks | Skrevet af juniorolsen

Er der noget mere irriterende end når det tekniske udstyr ikke virker som det skal, er gået helt i stykker eller har brug for udskiftning? Alt for mange timer af din eller din kollegers arbejdsdag kan gå med at bande over printer reparationer eller kopimaskiner, som ikke gør hvad de er lavet til, printe og kopiere. Løsningen er heldigvis endnu mere simpel end problemet, du skal bare ringe til Kontormidt.

Kontormidt’s teknikere er alle faguddannede inden for diverse kontormaskiner og kan derfor sikre den rigtige diagnosticering og reparation hver gang. Teknikerne efteruddannes desuden jævnligt, så vores printer service altid er ajourført med producenternes krav og teknikker. Ved brug af en fagkyndig tekniker fra Kontormidt kan du ikke bare løse dine nuværende problemer, men også forebygge og minimere fremtidige problemstillinger.

Foruden reparation og service af diverse kontormaskiner kan Kontormidt dig også hjælpe dig til en mere behagelig arbejdsdag af andre veje. Kontormidt gør en stor ære i at lave vores kunder nogle fantastiske, uforpligtende, tilbud på indretning eller fornyelse af kontormiljøer. Et indretningsforslag fra Kontormidt er desuden komplet med både 2- og 3D illustrationer, til at give et realistisk indtryk af det færdige resultat.

Flere artikler af juniorolsen