Video guides angående anvendelsen af argan olie

Argan olie er blevet meget moderne, men der er især mange, som doserer mængden af olie pr pleje og behandling forkert. Det betyder, at de bruger alt alt alt for meget olie, og derfor spilder en masse, men også at huden eller håret ikke kan absorberer mængden af olie ved hver pleje. Det medfører, at huden eller håret kan virke fedtet, indtil olien trænger ind. Ved store overdoseringer, kan det tage mange timer, før alt olien er trængt ind i huden eller håret, og det kan være direkte generende.

For at afhjælpe problemet for kunderne, Cosmos Co har lavet disse videoer. De viser punkt for punkt, hvordan du anvender argan olien, samt hvor meget der skal bruges til de forskellige anvendelsesmuligheder. F.eks er her en video om argan olie til huden. Her er en video om argan olie som make up fjerner.

Alle Cosmos Co videoerne ligger online, og du kan altså se dem, når det passer dig. Enten før du skal bruge produkterne, eller mens du er igang med at bruge dem. Det er enkelt og smart, og du kan mindske dit forbrug af produkterne til det nødvendige stadie, og dermed ikke spilde en masse på overforbrug eller fejldoseringer.

Ud over at vise, hvordan produkterne benyttes bedst muligt, bliver der også fortalt en masse fakta og tips om de enkelte produkter. Du kan dermed både suge viden til dig, samtidig med, at du høre om de enkelte produkter og deres mange fordele.

Skånsom og effektiv Skincare med en lang række økologiske produkter. Få det hele hos SpaShop