WinaGames.com giver nu 200% i indbetalingsbonus

Dobbelt så meget i bonus som normalt hos WinaGames.com Lige nu får alle nye spillere 200 % i bonus på første indbetaling.

Det populære online casino WinaGames.com skærper konkurrencen og sætter lige nu en gratis 200 % kontant indbetalingsbonus ind på nye spilleres konto, når de indbetaler penge for første gang. Tilbuddet gælder det første indskud på mellem 100 - 1000 kr., og det er dermed muligt at modtage helt op til 2000 kr. i bonus. Hvis man f.eks. indbetaler 200 kr., giver WinaGames.com 400 kr. gratis, så man har i alt 600 kr. at spille for.

Bonuspengene kan blandt andet bruges på at vinde jackpotten på Monopoly spilleautomaten, der lige nu er oppe på over 3,7 mio. euros, svarende til næsten 28 mio. danske kroner.

Det er med kigge sig godt for, når man som ny spiller skal sætte penge ind på sin spilkonto for første gang. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget man får i bonus hos de forskellige spilsites, som oftest tilbyder en 100 % bonus på første indbetaling. Hos WinaGames.com har man således fordoblet indbetalingsbonussen, så spillerne får endnu mere valuta for pengene.

Du kan læse mere om tilbuddet samt vilkår og omsætningskrav på WinaGames. com