Zumba Musik

En del af Fritid Tips og tricks Underholdning | Skrevet af mn83

Zumba som motion.

Trænger du til at tabe dig ? Så er Zumba måske noget for dig.

Zumba er en latin-inspireret dans, som hurtigt er blevet en meget populær fitness dans. Zumba er inspireret af mange forskellige danse stilarter, blandt andet mambo, tango, samba og hip hop. Zumba dyrkes oftest i større eller mindre hold, hvor en instruktør føre an og holdet danser til zumba musik efter hans eller hendes anvisninger.

Vil du holde dig i form er zumba dans bestemt ikke noget dårligt valg. Der findes hold for enhver aldersgruppe og niveau, og der findes hold i de fleste byer.

 

Til ethvert zumba hold hører musik.

Musikken i zumba  er høj eller lav tempo musik med varieret intensitet, der bruges tit latin-inspireret musik. Et godt eksempel på et zumba musik nummer er Shakira’s Waka Waka fra 2010, nummeret blev lavet til EM i fodbold i 2010. Nummeret sætter focus på de unge i afrika, hvis fremtid ikke ser lys ud. Nummeret er højt i tempo, hvilket giver et godt workout med høj intensitet.

 

Zumba’s oprindelse

Zumba blev opfundet af  Alberto “Beto” Perez fra columbia i ’90erne, som en ny form for aerobics hvor dansen var mere i focus, derfor er Zumba også en del sjovere form for motion end traditionel aerobics.

 

Tags:, , , ,