Billig webhosting

En del af Internet tjenester | Skrevet af toxen

I denne lille artikel vil du kunne læse om billig webhosting, og hvad man skal være opmærksom på samt hvad der er af valgmuliheder, når man skal ud og finde dem som skal stå for en vigtig del af din forretning… nemlig din hjemmeside.

For det første skal du undersøge hvordan webhotellet´s oppetider er, da det jo er vigtigt at din hjemmeside er online 24 timer året rundt. Dette kan du undersøge ved at kigge på sider som Trustpilot, eller lave en Google søgning på webhotellets navn, og se hvad folk skriver om dem i dvs. forums.

Den anden ting du måske skal være opmærksom på er at DU kan komme til at lave en fejl som gør at din hjemmeside ryger offline e.l. Og her er det vigtigt at du kan komme i kontakt med dit webhotel hurtigt, og få løst problemet hurtigst muligt så du undgår at miste kunder til din virksomhed.

Men lad os komme videre med hvad der findes af muligheder når vi snakker billig webhosting, og hvad du får med i de forskellige pakker…

Meebox

Meebox er faktisk ikke så gammelt igen, men folkene bag det ved meget om webhosting, og er i stand til at løse alle dine problemer. Hos Meebox er der pakker/løsninger som passer til både små og store hjemmesider… Deres priser starter fra 10 kr. pr. måned hvor der er inkluderet 10GB plads, 30GB trafik pr. måned og muligheden for at have op til 10 domæner liggende! Du kan dog få 20 % rabat ved at bruge denne meebox rabatkode som er “rab20″.

Unoeuro

Unoeuro er nok et af Danmarks største hostingvirksomheder, og her får man også både virkelig gode og billige webhoteller. De har ligesom overstående, også mulighed for 1 click installationer af f.eks. WordPress. Deres priser starter fra 8,55 kr. I denne pakke får du 1GB plads og ubegrænset trafik samt e-mail konti´s. Og hvis du tager et lille kig på Trustpilot har de også ret gode bedømmelser.
Der findes desuden også nogle unoeuro rabatkoder rundt omkring på nettet

Flere artikler af toxen