I sin seneste data-udgivelse afslører be2 online dating interessante forskelle mellem europæiske singler: Hvor tiltrækkende og hvor selvsikre synes de selv, de er?

franske singler Europas mest usikre

franske singler Europas mest usikre

Er franskmænd på dating de mest usikre i Europa? Det tyder en ny analyse af europæiske singler på. Analysen påpeger nemlig, at franskmændene ikke blot holder tilbage med at udtrykke deres følelser for den udkårne - i højere grad end andre nationaliteter, men også samlet set giver sig selv bundkarakter i tiltrækningskraft. I skarp kontrast hertil står de italienske kvinder, der vurderer, at de selv er både de smukkeste og de mest villige til at ‘tage det første skridt’ i en dating situation.

Italienske og hollandske singler de ‘mest tiltrækkende’?

Når et nyt medlem tilmelder sig be2, udfylder de mange, forskellige spørgsmål. Disse svar indgår i den skræddersyede matchmaking-algoritme. Ét af spørgsmålene beder personen om at ‘bedømme’ hans/hendes egen tiltrækningskraft, og denne analyse fokuserer på de forskelle, der her ses mellem de to køn samt mellem de forskellige nationaliteter. Materialet beviser for en stor del, at visse grupper lever op til deres forventede stereotyper. Således tillægger italienske og hollandske medlemmer sig selv en ret høj tiltrækningskraft. Kvinder anser ligeledes sig selv for mere tiltrækkende end det modsatte køn.

spørgsmål om tiltrækningskraft

spørgsmål om tiltrækningskraft

Tyske singler ivrigst efter at dele deres følelser ….

Det bliver straks mere interessant, når disse resultater sammenlignes med brugernes vudering af egen selvsikkerhed. Her har nogle nationaliteter tilsyneladende noget nemmere ved at fortælle deres følelser til den person, det hele drejer sig om.

Spørgsmål om at tage initiativ

Spørgsmål om at tage initiativ

Medlemmernes opfattelse af deres egen tiltrækningskraft stemmer ikke altid overens med deres selvsikkerhed. Dette gør sig mest gældende hos kvinderne, der anser sig selv for mere tiltrækkende end mændene, men omvendt ikke tør udtrykke deres følelser så meget som dem. Modsat er tyskerne de mest selvsikre  i forhold til deres vurderede tiltrækningskraft. I visse grupper var der dog harmoni mellem niveauet af tiltrækningskraft og selvsikkerhed: italienerne mener således selv, at de både ser godt ud OG tør tage initiativet. Specielt de italienske donnaer viste sig at være Europas smukkeste og selvsikreste (ifølge dem selv).

Opsigtsvækkende er det, at franskmændene scorede lavest i begge kategorier! Franske mænd endte som de mindst tiltrækkende og de mest usikre i forhold til deres mandlige kolleger i andre lande (som deltog i undersøgelsen, red.). Og hele 25% af alle franske mænd og kvinder sagde, at de over for en ny, potential partner ville vælge “ikke [at] sige noget; hvis han/hun også er forelsket, vil han/hun fortælle mig det.”

Heldigvis for alle nationaliteter og begge køn behøver man ikke være hverken selvsikker eller se godt ud for at kunne finde kærlighed på be2 eller andre online dating platforme.

Flere artikler af Nina

Tags:, , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel