Et nærmere kig på spillet PacMan

En del af Internet tjenester | Skrevet af Affugter

Livet er et videospil. Ligegyldigt hvor godt du, er du altid zapped i sidste ende. Sandt nok, er det ikke? Måske. Men når der går for at spørge Mr. Billy Mitchell, kunne han ikke helt enig. Hvorfor? I 1999 har hans navn fortjent en plads i det moderne menneskets historie. Han blev udpeget som manden, der har gennemført det første spil Pacman Perfekt, indstilling all-time high score på 3333360 point. Det lykkedes ham at komme til 256 og vinde kort eller labyrinter i seks timer uden at miste et eneste liv PacMan! Han kunne have fortsat, men spillet var bogstaveligt talt i løbet, fordi PacMan spillet skabere faktisk udviklet, bestyrelse 257.. Mitchell vundet popularitet kunne være buzz-værdig nyheder dengang, men en faktisk mere, end der reelt sikret ved det. Og nej, ikke hans evne til at spille arcade spil. Her er fakta: Pacman serien hævdede et brand i sig selv i løbet af sine 20 års eksistens. Hvem ville nogensinde har troet, at et simpelt spil med et ret simpelt spil senere skulle blive en af ??de mest berømte arcade spil nogensinde har spillet og meget mere?

Den 22. maj, debuterede 1980 udgave af det originale Pacman spil i arkade spil scene i Japan og blev udgivet af Namco, som nu er Namco Bandai. Inspiration til at skabe Pacman var en skive pizza! Tohru Iwatani, Namco spildesigner, gik ud til pizza og resten som de siger, er historie.

Dette er den spiller PacMan spil: En spiller fører en Pacman labyrint for at spise visse alle punkter langs labyrinten og gå videre til det næste niveau. Dog bør inden fire spøgelser, der vandrer i labyrinten undgå kontakt med Pacman. Pacman mister et liv, når den når et spøgelse. Og når alle liv er gået tabt, er spillet slut.

Det blev rapporteret, at Namco har vundet over $ 100 millioner til sine indtægter Pacman spil. PacMan mærket blev licenseret til mere end 250 virksomheder til at skabe over en vifte af 400 produkter så som morgenmadsprodukter, legetøj, møbler og sågar en bil, Hot Rod PacMan. Mark var også i stand til at udvide til andre former for medier såsom tv, såsom ABC tegneserie show kaldet Pacman. Og jeg tror, ??der er eller ikke er en lang leg rekord herom og skal være berettiget PacMan Fever. På denne note, ser det ud til at tro, at hovedpersonen i spillet Pacman er blevet et ikon i sin egen ret.

På 20-års jubilæum i begyndelsen af 2000, pustede Namco nyt liv deres originale Pacman spil serie af verden, der har klassiske Pacman spil Pacman joke infunderes med moderne spille spil-lignende video game søgning. I stedet for den 30-års jubilæum, er Namco Bandai forpligtet til at lancere en ny udgave af spillet Pacman. Men der er meget i vejen for detaljerne endnu, men du kan forudse andet end ren sjov og god underholdning, livlige gul, det er en tygge boldspil Pacman.

Flere artikler af Affugter

Tags: