Alle allerede kender og har spillet Pacman. Nej? Okay, så den fremmede: Dette er en meget berømt bestseller arkadespil udgivelse i 1980 af Namco (Japan). Det var tilpasset en række forskellige spilplatforme i dag, og du kan spille også online. Spilleren styrer Pacman i en labyrint. Hun skal spise alle prikkerne for at nå den næste fase. Sværhedsgrad: spøgelser opkaldt Blinky Fours, Pinky, blæk og Clyde forsøger at fange Pacman. Hvis Pacman møder et spøgelse, er et liv tabt. Når livet fire er tabt, er spillet slut. Pacman kan også finde hjørnet af labyrinten, fire el pellets. Efter at have spist magt piller, kan han spise spøgelse, der kører på …

Hvis du allerede spillet Pacman, Pacman er et spil, du ved, hvor spændende. Og ligesom alle berømtheder, har Pacman en fan klub, men også nogle miskredit. Det er derfor, Pacman Anti Fællesskabet blev oprettet. Folk, der altid har ønsket at vide, hvad det er ligesom at være et spøgelse komme sammen i denne virtuelle samfund. Som oprørernes anti pacman er “altid gøre noget anderledes fra andre. De tror det er meget sjovt at være en “dårlig” ghost fra “nice” Pacman. Som et forum, udveksling tricks folk til at blive mere effektive til at fange Pacman. De tager sider med de øvrige medlemmer. Dette er en helhed mod vores berømthed spillehal.

Antipacman spillet er i strid med Pacman. Du styrer spøgelserne fours, og dit mål er at fange Pacman før han spiser alle prikkerne. I modsætning til det oprindelige spil, Pacman her et spøgelse dør for evigt, hvis det er spist af Pacman, så sørg for at tage sig af spøgelser, mens de er blå.

Det synes at være let at være fire spøgelser pacman mod kun én og ikke meget fair. Men folk, der har forsøgt at være et spøgelse antipacman dårligt spil, siger alle det samme:

- “Det er svært!”

- “Hvad værre er, at jeg var faktisk slags skuffede, når spillet ikke passer til min vision.”

- “Det er lidt hårdt, ja, men når du er klar over, hvordan Pac hjørne med to spøgelser langsomt og klem din vice og bruge en tredjemand til at give den endelige spøgelse gennemboret, hvorfor er et temmelig smart spil .. ”

Kort sagt, alt, hvad vi ønskede at være fair play til Pacman, men han er ofte smartere. Dette er grunden til spillet og forsøge at fange ham.

Denne “anti” Spillet skaber en skør atmosfære. Nu samfundet taler om Space Invaders Anti, Anti-Breakout (mursten i stedet for tab), anti Tower Defense (enheder opbygge og forsøge at få dem til at passere gennem fjendens tårne), anti Match Tre … Fællesskabet er ude af kontrol. Frisk blod er nødvendig for at moderere motoren kørende. Så hvis du ønsker at være en dårlig spøgelse, Pacman fange en rebel, og til at surfe denne bølge gale, slutte sig til fællesskabet og spille Anti Pacman.

Pacman og bekæmpe de samme AntiPacman!

Flere artikler af Affugter

Tags: