Der er ingen person i verden, der ikke har spillet en cool og fantastisk spil - Pac-Man, som er nok det mest berømte arcade spil, kendte og mest berømte. Det klassiske spil Pac-Man er tilbage, men en ny version. For alle elskere af retro spil! Her kan du nyde en anden god variation af det klassiske spil elsket af millioner af mennesker - “Pactime” - en stor gratis arcade spil, som giver dig en følelse af en ægte old-school spil! Kun få mennesker ved, at det originale spil, Pac-Man blev frigivet af Namco Japan i 1979 og blev utrolig populær over hele verden! Desuden har Namco udgivet flere fortsættelser. Så for at efter næsten 30 år at spille Pac-Man fans mio. Pac-Man helten for længe siden forlod spillet og blev en inspiration for mange virksomheder og er allerede blevet en del af spillets kultur.

Der er ingen person i verden, der ikke har spillet et spil og utrolig cool - Pacman, som sandsynligvis er den mest populære arkadespil og berømte. Klassisk gamle spil Pac-Man er tilbage, men en ny version. For alle elskere af retro spil! Her kan du nyde en anden god variation af det klassiske spil elsket af millioner af mennesker - “Pactime” - en stor gratis arcade spil, som giver dig en følelse af en ægte old-school spil!

Kun få mennesker ved, at en Pacman det oprindelige spil blev frigivet af Namco Japan i 1979 og blev utrolig populær over hele verden! Desuden har Namco udgivet flere fortsættelser. Så næsten 30 år over Pac-Man til at underholde sine fans millionerne hær. Pac-Man helten for længe siden forlod spillet og blev en inspiration for mange virksomheder og er allerede blevet en del af spillets kultur.

Denne nye version holder arkade som visuelle. Men her er nogle forskelle. Ideen er den samme, bortset fra én ting: der er ingen labyrint i spillet, men alle andre koncepter af spillet forbliver de samme.

Skulle guide Pac-Man i røret og spise eller til at undgå alle ting bevæger sig mod dig, er der ingen sammenfiltret labyrint, som ikke gør spillet mindre udfordrende. Som gamle PacMan ville være at undgå spøgelser og spise mad, som gør spiselige spøgelser og give dig ekstra point!

Det giver dig tid til at vænne sig til kontrol og helt ærligt, jeg fandt kontrollerer en smule skuffende. Her er en spiller bruger piletasterne til at flytte til venstre og højre, men er en smule langsommere. Men det sværeste her er, at du skal planlægge dine træk på forhånd og kunne forestille sig, hvor spøgelse vises.

På grund af de resultater, vi er motiverede for at få højere score! Uden tvivl, passer til alle aldre og begge spille spil genders.Pac-Man er stadig top og har en one-millionerne hær af fans.

Flere artikler af Affugter

Tags: