Gratis Pacman

En del af Internet tjenester | Skrevet af Affugter

Pacman er også en af ??de arcade spil nemmere og mere spændende til nogensinde at komme fra den gyldne buer, hvilket var 80. Til denne dag, tilbringer hardcore spillere timer omkring i verden konkurrerer om high scores onde. Dette klassiske spil er blevet porteret til mange platforme og tilpasses i årenes løb, med blandet succes. I dag har jeg har tænkt mig at tage et kig på flash version udviklet af Paul Neave.

Hvis du ikke har spillet Pacman, hvad laver du selv læser denne anmeldelse? Fordi det er helt indlysende, at, sir, jeg er ikke en gamer. I virkeligheden, har du sandsynligvis ikke fra denne planet, så jeg er ikke helt sikker på, hvordan du har fundet din vej, selv på internettet. Uanset hvad, jeg tror, ??en kort beskrivelse ville ikke skade.

I Pacman spille det godt, Pacman. Hvad er Pacman kan søge? Efter tyve år plus, vi er stadig ikke helt sikker, selv om den fælles enighed om, at det er en venlig mand med en afhængighed til ost overnaturlige gul M & Ms og en lammende frygt for andre farver end blå, fanget i en slags labyrint af ukendte årsager i al evighed, med en legion af spøgelser farvede regnbue. Du skal køre gennem labyrinten spise prikker, der spænder fra spøgelser, og spise store punkter for at slå spøgelser blå og spiselige. Nogle gange vil stykker frugt eller slik blive vist værd bonuspoint. Når et bord er fjernet fra alle punkter, en ny start. Dette er spillet som en helhed, og potentielt kan vare i dage, hvis spilleren er god nok.

Mens de fleste arcade PacMan spil porte følge den samme grundlæggende struktur i gameplay, er der ofte mindre forskelle fra den oprindelige, enten på grund af hardware begrænsninger, så som planlagt, eller udvikler valg. Selvom forskellene ikke er så synlige i denne version som i andre, de er til stede. Vi havde to store klager med denne version. Den første er hastigheden bevæger PacMan. Mens du sikkert kan spille spillet meget godt, tempoet i spillet er synligt forskellig fra arkadespil og smed mig. Det andet problem var AI spøgelser, som ikke var så skarp, som det ser ud som det skal være. Flere gange har jeg set bare at støde ind i væggene i et par sekunder, snarere end at komme efter mig. De indså, hvad de skal gøre og vendte sig mod ham hurtigt nok, men denne lille glitch generet mig.

Selv om jeg ikke har været alt, vild med Pacman, jeg indrømmer, at ganske sjovt spil i et stykke tid, især når det er gratis. Afspilning af PacMan bragte minder fra arkade maskiner indstillet fodre kvartaler til stranden. I dag … Nå, held og lykke at finde endnu en spillehal.

Flere artikler af Affugter

Tags: