Guld til salg med Brev-Guld

En del af Internet tjenester | Skrevet af BrevGuld

Hvis du er en af de mange mennesker, der har guld til salg, uanset om det er gamle guldsmykker, guldmønter, skrot guld, guldtænder, eller noget andet, har de all et fælles spørgsmål, som er hvor man kan sælge guld? Tja, hvis du er en af de personer, du har kommet til det rette sted. I den følgende artikel vil vi vise dig en af de bedste steder, hvor du kan sælge dit guld uden at blive flået.

Salg af skrot guld

Skrot guld er noget guld, der ikke har meget butik værdi, men indeholder lidt guld. Det guld indhold det har, er hvad guld raffinaderier og skrot guld forhandlere er villige til, at betale dig for. Guld vielsesringe, tunge guldkæder, enhver “ud af stil” guldsmykker,  guldtænder eller fyldninger, guldmønter - er alle eksempler på skrot guld, som du kan sælge til disse raffinaderier og / eller forhandlere. De ting at huske, når de sælger til guld raffinaderier er, at de kun kommer til at betale dig baseret på indholdet af guld i dine smykker. Så hvis du kommer til at have et samlerobjekt eller antikke elementer vil det normalt være  meget bedre at sælge til en af de andre muligheder jeg har tænkt mig at nævne i næste afsnit.

For at få et godt tilbud for dit guld, skal du finde en lokal guldsmed, der vil give dig en vurdering af dit guld, så du ved, hvor meget det er ca. værd. Næste er du nødt til at finde en guldopkøber (et raffinaderi hvis det er muligt) og se, hvor meget de er villige til at betale dig, baseret på guld indholdet af dine smykker. Hvis det er under 80%, se andre steder. Det er muligt at finde en guld raffinaderi villig til at betale op til 96% afhængigt af hvor meget du har at sælge, men de er sjældne, og langt imellem.

Guld_til_salg - Brev Guld

Hvis du tror, du bare kan sælge dit guld til en af de online-guld raffinaderier, skal du tage hensyn til , at der er poppet mange op på det seneste. Tag  tid til at overveje det faktum, at maile guld er ligesom, at sende nogen penge med posten. Du skal sørge for, at det er forsikret, enten af dig eller det selskab, du mailer til. Brevguld er villige til at hjælpe, hvis du har guld til salg, og dit guld er forsikret optil 4800kr per returkuvert du bestiller. Du kan altid kontakte  kundeservice for yderligere spørgsmål eller læs mere på www.brevguld.dk

 

 

 

Tags:, ,