Hvad vil du gøre for $5 ?

En del af Internet tjenester | Skrevet af Peachfuzz

Hvad vil du gøre for $5 ?

Eller for at være helt præcis, hvad vil du gøre for penge? Det er spørgsmålet websitet, www.Gigseller.com, stiller dig, når du besøger siden.

GigSeller.com er en ny online markedsplads, hvor folk kan købe og sælge forskellige ydelser, med priser som går fra $5 til $100. Før i tiden var det dog kun $5, og det havde da også sin charme. Der lød spørgsmålet også ‘Hvad vil du gøre for  $5 ?’

Systemet fungerer fantastisk, og det er både nemt og sjovt at købe og sælge på Gigseller - Så snart du er oprettet & har udfyldt din profil, så er du faktisk klar - Det er dog en forudsætning, at du har en Paypal konto, da betalingsdelen foregår hos dem.

Det er dog for det meste nogle fjollede ting, folk tilbyder derinde, men der er da indimellem noget man kan bruge, eller ihvertfald andre kan bruge. Står man dog og mangler en til at færdiggøre en stil, hjælpe med korrektur og tegnsætning, redigere et billede eller andet småarbejde, eller har man brug for at tjene nogle hurtige penge, ja så er siden fantastisk.

Den er ihvertfald et besøg værd!

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel