I samarbejde med det svenske produktionsfirma Tussilago Productions har online dating firmaet be2 sendt et nyt, animeret be2 matchmaking-hjerte ud på de danske fjernsynsskærme.

Leder af Brand & Communication på be2, Herbert Murschenhofer, siger om projektet: “Vi er virkelig spændte på denne reklame. Brugen af animation til at vække et brand til live er nyt, ikke blot for be2, men for hele online dating industrien. Hjerte-figuren er en personificering, der på bedste vis repræsenterer det arbejde og den omsorg, vi lægger i at kunne forene mennesker med deres soulmate hver eneste dag.”

Online dating bureauet be2.

be2 er et førende online dating bureau med tilstedeværelse i 37 lande over hele verden og med et aktuelt medlemstal på over 21 millioner medlemmer. Firmaets mål er at føre singler sammen i faste, harmoniske parforhold ved hjælp af et matchmaking-system med fokus på effektivitet og brugervenlighed (www.be2.dk).

be2 har fornylig gennemført en omstrukturering af deres service, så der nu fokuseres mere på den personlige og emotionelle tilgangsvinkel ud over de rent praktiske fordele ved be2-systemet.

Herbert Murschenhofer fortæller videre, “Vi sigtede mod at komme lidt mere ‘sjæl og hjerte’ tilbage i brandet med en reklame, der virkelig skiller sig ud. Vi opdagede Tussilago Productions nærmest ved et tilfælde.”

Tussilago Productions involveres.

Marketing Director på Tussilage Productions, Rick Zelman, forklarer: “Måden, vi kom i forbindelse med be2 på, er en pudsig historie. Jeg kontaktede dem, efter vi havde tabt et ‘bid’ på en reklame for et kendt, svensk matchmaking site. Nu var det så heldigt, at be2 lige præcis var ved at relancere deres ‘brand position’ på det tidspunkt. Timingen kunne ikke have været bedre. Vi lagde så nogle kreative forslag på bordet, og vores ‘Heart to Heart’-idé vandt kampagnen.”

be2’s dating-hjerte

Den nye reklame er en lys og munter illustrering af matchmaking-processen - personificeret i et animeret be2 dating hjerte, der løber rundt i byen og fører to singler sammen. Efter Danmarks-premieren planlægger be2 at rulle reklamen ud også på andre europæiske markeder. Du kan selv se reklamen her: http://www.youtube.com/user/be2Danmark

Rick Zelman fortsætter: “Reklamen blev optaget på 35mm film, og hjertefiguren blev så skabt af vores animationsafdeling. Alt er gået som smurt, be2 er tilfredse med det færdige produkt, og vi nød selv at lave kampagnen. Det skyldes ikke mindst den gode synergi, der opstod mellem os og marketing teamet på be2.”

Flere artikler af Nina

Tags:, , , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel