kaffekapsler

En del af Internet tjenester | Skrevet af frisor

kaffekapsler Kaffe er ikke bare kaffe!
Kaffekapsler blev etableret, fordi vi, som entusiastiske kaffedrikkere, syntes, at kaffe er alt for dyrt i de danske supermarkeder.
Derudover mener vi, at udvalget er for ringe, hvilket skyldes, at der er for få udbydere på markedet. Vi ønskede derfor at tilbyde produkter, som er billigere og som smager bedre. Vi har fundet leverandører i Europa, som kan levere kaffe af høj kvalitet. Vores priser på kaffe er som udgangspunkt 2 kr. lavere pr. pose end i forretningerne. Vores udvalg er langt større, og så er kvaliteten højere.
Som et ekstra plus kan du sidde derhjemme i fred og ro og bestille din kaffe og få din bestilling leveret til døren med posten.
Hos kaffekapsler.nu kan man udover de 175 forskellige kaffevarianter bestille Senseomaskiner, specielt designede glas til Senseomaskinen, XL-vandtank og mange forskellige opbevaringsdåser til kaffepuder.
Vi er konstant på udkig efter nye produkter og tilbyder regelmæssigt produkter til tilbudspriser. Vi tilbyder også tepuder / tekapsler samt kakaopuder og kakaokapsler til de kaffemaskiner, der inkluderer disse funktioner.
Vi håber De vil synes om vores produkter, som tilbydes her!

Flere artikler af frisor

Tags: