Ms Pacman

En del af Internet tjenester | Skrevet af Affugter

Ms Pacman er et spil, der blev udviklet til at være noget af en populær PacMan klon. Lad os gå tilbage i tiden og snakke lidt mere om, hvordan Pacman blev udviklet, så vi kan få en bedre forståelse af, hvor Ms Pacman passer ind i alt dette.

For de fleste mennesker, er Pacman et spil, der er blevet utroligt godt kendt af dem som følge af at spille med en Atari 2600 spil. Først blev lanceret i begyndelsen af ??1980′erne, dette system specielt spil, må spillerne til at fordybe sig i et interaktivt miljø, hvor de kunne i det væsentlige, bekæmpelse af monstre, aliens, og spille, også nogle interaktive sport. Overflødigt at sige, efter nutidens standarder for disse spil var chokerende primitiv.

Et spil i særdeleshed skilte sig ud og virkelig medvirket til at gøre utroligt populære Atari 2600. Dette spil blev kaldt Pacman. Den grundlæggende forudsætning for spillet var, at de ville bevæge sig omkring en labyrint som bestyrelsen snarest vingerne bevæge sig på samme tid forsøger at undgå alferne, der forsøgte at få fat i dig.

På grund af populariteten af ??Pacman varede ikke længe, ??før spillet designere troede det ville være en god idé at gå med Ms Pacman. Denne specielle version, spillet var noget af kvinder og havde lidt mere flair. Det blev utrolig populær, og den dag i dag stadig en af ??de mest populære spil nogensinde er skabt.

Sikke en masse mennesker ikke indser er, at den teknologi, der blev brugt til at oprette Ms PacMan i 1980 er stort set den samme teknologi, der bruges i dag, hvor moderne versioner af spillet er lavet. Dette skyldes hovedsageligt den relative enkelhed af selve spillet. Ligesom Pacman, bevæger spilleren omkring en labyrint spil, miljø, mens forbruget af træpiller på samme tid forsøger at undgå nisser. Der er afgjort en smule mere end det, men i en meget generel forstand, er, hvordan spillet fungerer.

Du kan blive overrasket over at opdage, at du rent faktisk kan spille, Ms Pacman på internettet. På mange måder åbnede det en masse af minder for dem, der voksede op med at spille disse typer af spil. Nu er alt du skal gøre er at gå online og kan have en masse sjov genopleve gamle minder, mens du spiller Ms PacMan af sig selv eller med nogle venner, som kom over til en aften med sjov og underholdning.

Flere artikler af Affugter

Tags: