Spise eller blive spist. Dette er alt hvad du behøver at huske at vinde et videospil PacMan.

Pacman håndtag, gul bold med en stor mund, gennem labyrinten og spise alle de point og præmier (frugt), for at undgå spøgelser. Der er point højere (energi) spredt rundt i labyrinten, og hvis en hest svale, du sluge, også spøgelser.

Du skal være hurtig, er dog, som nævnt kun kortvarigt før den igen faldt energizer færdigheder og være forpligtet til at undgå spøgelser igen. Disse spøgelser var opkaldt Blinky, Pinky, Clyde og blæk. Når et spøgelse er spist, vil dens øjne vende tilbage til deres base og vente på at blive genoplivet til et nyt spøgelse. Når alle punkter er forbrugt og går videre til det næste niveau, som vil blive vanskeligere.

Dit mål i dette spil er at afslutte alle 256 niveauer med høje punkter uden at miste et liv. Dette spil er ret simpelt i forhold til andre arcade spil, men dette mål er meget vanskeligt at opnå.

PacMan videospil blev første gang spillet i Japan i 1979, men blev meget populær, da den blev udgivet i USA. En af grundene til dens popularitet er manglen på unødvendig vold i sammenligning med andre arkade spil for sin tid.

Spillerne er tilfredse med at skrige fra tid til anden, når den gule PacMan er ved at blive indtaget, og råbe af glæde, hvis de er i stand til at undslippe spøgelse. Dette er et spil alle kan spille. Det er en af ??de bedste.

Flere artikler af Affugter

Tags: