Pas på dating svindlere på nettet

Netdating er mere populært end nogensinde i Danmark og det har medført et væld af muligheder for forbrugerne. Desværre er det langt fra alle dating sider som er seriøse og troværdige. En del er desværre udprægede svindler firmaer som lover og lokker med gratis prøvetilbud, men som alligevel får lokket kreditkortet frem og herefter gør det meget svært at melde sig fra.

Det vigtigste at gøre som forbruger når man leder efter dating sider er at Google navnet på den side man vil tilmelde sig. Hvis der dukker en masse historier op om utilfredse forbrugere ja så er der nok noget om snakken. En undtagelse er at der selvfølgelig altid vil være nogle der har haft en dårlig oplevelse og derfor anklager dating siden. Men hvis der er mange der skriver om at det er svært at framelde sig og lignende så er det nok en god ide at passe på.

Brug sider som Datingsider.nu - om dating i Danmark - til at tjekke anmeldelser af de enkelte dating sider. I det hele taget er det tilladt at bruge den sunde fornuft og gøre en indsats selv, selvom man burde kunne forvente at der ikke er svindlere på nettet, så forholder det sig altså ikke sådan i virkeligheden.

Sidst men ikke mindst, så har man nogle muligheder hvis man allerede er blevet snydt. Det kan du læse mere om her. Du er nemlig ikke stillet uden muligheder og hvis du handler hurtig i samarbejde med banken så kan du undgå yderligere udgifter.