Armbånd til mænd

En del af Online Marketing Tøj | Skrevet af dave42

Hvem siger, smykker er kvinder fødevarer alene? Selv mænd er fashionable nok til at accessorize sig selv. Bortset fra halskæder, øreringe og ringe, er mænds armbånd bliver ofte indlejret i mænds mode. Læderarmbånd supplerer godt med forskellig påklædning, det være sig til formelle, preppy, faglige eller casual og som følge heraf tilføjer raffinement til mænd.

Armbånd til mænd kollektionen er sammensat af forskellige materialer og stilarter. Eksempel er rustfrit stål Kabel-og Gummi ID armbånd, hvilket naturligvis er lavet af rustfrit stål armeret med gummi accenter for et mere maskulint look. Andre former af denne art er af rustfrit stål Cable ID armbånd, rustfrit stålkabel og sort gummi ID Cuff armbånd, og rustfrit stål og 14K Forgyldt Cuff armbånd.


For en meget enklere og klassisk look, vil Poleret Pewter Mænds Cuff Armbånd, rustfri stålfjeder center Armbånd, rustfrit stål og sort plast til mænd Armbånd, og rustfrit stål Mænds Poleret Cuff armbånd gør. Disse er mere hensigtsmæssige i forhold til formel bærer selvom det også går godt med blot nogen form for outfits.

Der er også armringe og beaded stylet armbånd til mænd ligesom Forgyldt Skinny armringe og de baltiske Amber Bead Charm Ankelkæde dermed.

Disse sorter er blot nogle af de mange designs og stilarter af mænds armbånd. For hver personlighed og præferencer, er der en lige for nogen. Normalt, mænd købe armbånd i sæt, som hans og hendes par, især for par. Denne regel fungerer som et tegn på et forhold og er faktisk en dejlig gave til jubilæer og fødselsdage.

Flere artikler af dave42

Skærebræt fra Piet Hein

Leder du i stedet efter lækre design produkter, kan du måske være interesseret i skærebræt fra Piet Hein. Det er i hvert fald stil og kvalitet for alle pengene.