Billige solbriller - hvor findes de?

Flere og flere danskere vælger at gå med solbriller, og derfor bliver solbrille-branchen også mere og mere presset - webshops og butikker bliver nødt til at sætte deres priser ned, for at kunne konkurrere mod hinanden. Men hvor kan man købe billige solbriller, og hvilke solbriller er billigst? Det vil jeg give dig et svar på, i denne beskedne tekst.

Der er ingen tvivl om at mærker som Ray-ban, Oakley, Pilgrim og andre de store mærker, er nogle af de dyreste mærker. Men i løbet af de sidste par år, er mange af modellerne faldet med helt op til 30 % i pris. Dette skyldes at der som sagt er flere og flere der vælger at gå med solbriller, og derfor kommer der også mange konkurrenter, som butikkerne og webshop’sne skal ‘føre krig med’.

Dog er der nogle solbriller som ikke er faldet i pris. De såkaldte polariserede solbriller som 100 % bekæmper, er ikke faldet i pris. Dette kan skyldes at flere og flere køber solbriller om vinteren (ja, vinteren), og der er der ikke brug for polariserede solbriller (polariserede solbriller kan også betyde at solbriller modstår UV stråler). Dog findes der intet reelt faktum på dette - men det kan have noget med dette jeg lige har nævnt, at gøre.

Det billigste sted at købe solbriller er helt klart på nettet. Det skyldes blandt andet at der ikke er særlig mange butikker her i Danmark, som kun sælger solbriller. Derimod er der mange store webshops som kun sælger solbriller, og derfor kan webshops købe store partier af solbriller hjem, så de kan sælge dem billigere til deres kunder.

Så hvis du går efter et par billige solbriller, så skal du købe dem på nettet. Der findes mange webshops som sælger solbriller - bare prøv en Google søgning - der kommer rigtig mange solbrille webshops frem.