Du kender det sikkert, - de lovede dig jo i butikken at din nye skjorte i ren bomuld var strygefri, og ville forblive pæn og uden krøller hele dagen.
Alligevel ligner den noget der har været forbi et ”krøllejern”…

Men huskede du nu også, at tage den ud af vaskemaskinen med det samme, undgik du at overfylde maskinen? Huskede du også at strække indlæggene i krave, manchet, frontpanel og lod den dryptørre på en bøjle?

HVIS du huskede det, - så ja, rent teknisk, så er skjorten “strygefri”.
Det til trods, så kan de stadig have noget bløde folder, som gør at nogle alligevel stryger deres skjorter.
Det er der selvfølgelig heller ikke noget forgjort i, - slet ikke. Men det er reelt ikke nødvendigt, idet din egen kropsvarme efter kort tid retter folderne ud.

Kender du skjorterne fra MAESTRO?
De hører til denne kategori, ekstremt nemme at have med at gøre, og holder sig flotte hele dagen, endda billigere end andre skjorter i tilsvarende kvalitet. MAESTRO skjorter er lavet i lækre europæiske metervarer, i Europa og designet til den danske mand i Danmark!
Flere af dem er endda lavet i 2-ply garner.
2-ply er en speciel måde at “tvinde” trådene sammen på inden man væver, som gør metervaren ekstra blød og glansfuld.

Et billigere alternativ til MAESTRO er skjorterne fra Seven Seas.
Stadig er det en skjorte som er designet i Danmark. Forskellen er, at såvel metervare og produktion foregår i Østen. Modellen i Seven Seas er desuden lidt bredere end i MAESTRO.
Seven Seas er et særdeles godt køb til prisen, og findes i såvel en blandingsvare som en ren bomuldsvare, deraf prisforskellen på de 2 skjorter.

Et lille sidetip til dig som er vant til, at gå i klassiske skjorter til hverdag.
Sæt lidt kulør på sokkerne! - JBS er kommet med en serie af sokker / strømper til mænd med flotte striber og i frække farver.
Er du bare lidt vovet, så matcher du strømperne med bund-/hovedfarven i din skjorte.
Mads Christensen kan - så kan du også!

Tags:, ,