Egtved sokker - Gaven til manden der har alt!

En del af Tøj | Skrevet af sokker

Vi har vidst alle prøvet at være i den situation at skulle finde gaven, til manden der har alt. Står du i den situation, så er det generelt en god ide, at give noget eksklusivt - noget som han ikke ville købe normalt.

Eksempelvis laver Egtved luksus sokker. Rigtige luksus sokker. Det er med andre ord sokker til særlige lejligheder.  Royls Roce modellen indeholder bl.a. 40 % cashmere uld. Egtved har rigtig mange forskellige styles, men alle bygget op omkring den klassiske stil.

I mine øjne er det den rigtige strategi, når ”ham der har alt” skal have gaven. Sokker i sig selv er kedeligt, men sokker fra Egtved udstråler ægte luksus. Sokkerne har wow-effekt, og det er tydligt at mærke kvaliteten, ligeså snart man får sokkerne i hånden.

Priserne ligger på mellem 40 – 150 kr. pr par.  Prismæssigt er det derfor et rigtig fint alternativ til eksempelvis luksus chokolade el.lign.

 

Bryllupssokker fra Egtved.
Skal du giftes, så er bryllupssokker fra Egtved det helt rigtige. Elegante og med klippe linje. Disse sokker er specielt designet til brudgommen, og er noget ganske særligt. Med klippe linje, er de i den grad med til at traditionerne holdes ved lige. Bryllupssokkerne fra Egtved er også kvalitetsmæssigt i orden (ligesom resten af deres sortiment).