Husk gummistøvler når efteråret sætter ind

En del af Tøj | Skrevet af Forfatteren

Som dansker kan det ikke rigtigt komme bag på os når det begynder at rejse. Selvom regn og blæst normalt er noget man forbinder med efteråret, så er det ligeså normalt at det regner i foråret og henover sommeren. Så uanset årstiden er det en god ide, at have styr på sin garderobe i form af ordentligt regntøj og gode gummistøvler. Det gælder uanset om man er voksen eller barn. Det er dog bedst hvis børnene får hjælp af de voksne til at vælge.

Billige gummistøvler

I dag ser vi mange designer støvler og mærker som Ilse Jacobsen og Hunter gummistøvler har vundet meget frem hos de modebevidste forbrugere. Men man kan spørge sig selv, om det er pengene værd. Hvis man køber billige gummistøvler, betyder det så, at de nødvendigvis er så meget dårligere, at de kun skal koste en femtedel af prisen? Svaret er ofte nej og mange af de billige gummistøvler som ikke har et kendt mærke er til fulde på højde med mange af de dyre mærker. Den store forskel ligger ikke i funktionaliteten, men derimod i designet.

Designer gummistøvler

At Ilse Jacobsen og Hunter gummistøvler er blevet så populære er ikke en tilfældighed. Deres design er lige en tand lækrere end de billige versioner fra Skoringen eller Bilka og det får de mode- og designbevidste til at købe dem i massevis. Selvom prisen er 3-5 gange højere end de ukendte mærker i Bilka, så holder det ikke folk tilbage.

Men det er ikke kun design der har gjort dem så populære. Gennem massive markedsføringskampagner har de lært os, at det er smart og trendy at gå i deres støvler og selvom vi bliver mere og mere immune overfor reklamer, så er der ingen tvivl om, at tæppebombning med reklamer overalt stadig virker. Se bare på de mange hårshampoo reklamer.

Gummistøvler til børn og voksne

Lad mig sige det med det samme. Spar pengene på designerstøvler til dine børn. De bliver mindst lige så glade for gummistøvler fra Bilka hvis blot de er i flotte farver. Den vigtigste parameter er, at de kan holde vandet ude og at de er varme nok. Om de har det ene eller det andet mærke er ikke væsentligt og til forskel fra hvordan voksne bruger gummistøvler, så slider børn dem rigtig meget. De kravler, sparker og gør hvad der falder dem ind. Det giver derfor ikke mening, at bruge 5 gange så mange penge på et par i stedet for blot at købe 5 par i forskellige farver.

Flere artikler af Forfatteren

Tags:,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel