Der er nok ikke så meget at sige til, at hvis man snakker modetøj, så er det virkelig kjoler, hvor der sker noget!Jeg kan personligt godt lide at se udviklingen i tøjet, og når der bliver vist nye kollektioner, så afventer jeg altid meget spændt, hvordan de har tænkt sig, at vi skal se ud.

Op til vinteren bliver tøjet typisk mørkere, selvom der er nogle udstikkere som prøver at gøre modetøj om vinteren mere farverigt, hvilket jeg synes er en god ide, da vinteren er kedelig nok i sig selv med farver.

Så om sommeren hvor de bedste kollektioner bliver fremvist, så er det kjoler som fokus ryger på, og det er fordi at der er mest kreativitet i dem, samt der kan man vise sig mest.

Kjoler er dog også de mest farverige, og i år har det været meget let påklædte kjoler, men i nogle virkelig flotte sommerfarver.

Hvis du også interesserer dig for modetøj og kjoler, så er der mange steder, hvor du kan se nærmere på det. Hvis du vil til fashionsshows /modetøj shows, så kan man typisk finde ud af datoerne, hvis man ringer til de byer hvor de plejer at blive afholdt i.

Flere artikler af krausing

Tags:,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel