Overskriften siger vel det meste? Men selvom det i nogle menneskers øre lyder skørt, så er det faktisk muligt at spare store beløb på denne metode!

Der er rigtig mange varer, som sælges i sæsoner. Et par eksempler er juleting, solbriller, shorts, jakker, have møbler mm. Nogle af produkterne er mere design præget end andre. Dvs køber du f.eks et par Carrera solbriller, så er det altså en ældre model, som du ender med, når det bliver solbrille vejr igen. Så det skal du lige have i baghovedet.

Men hvorfor er det så lige, at det er smart. Jo de færreste mennesker skifter julepynt eller have møbler år efter år. Nej det er en investering, som ofte holder i flere sæsoner. Og derfor kan det godt betale sig, at kigge en smule fremadrettet.
Køber du have møblerne i sensommeren eller efteråret med den intention, at de skal benyttes fra foråret i det kommende år, så sparer du tit 40-70% på prisen, og møblerne er jo lige gode, selvom de først bliver taget i brug året efter. Du har ligeledes 2 års reklamationsret, hvilket vil sige, at du er minimum dækket ind af denne den første sommer.

Det samme kan man gøre, hvis man køber mode relateret produkter. Du skal bare købe de lidt mere klassiske produkter eller et produkt, som du selv er vild med. Et godt eksempel er en Canada Goose jakke, som de fleste køber med intentioner om, at benytte mange år ud i fremtiden. Godt nok sælges disse ikke på tilbud, men derfor kan vi godt bruge den som eksempel. Køber du jakken i slutningen af vinterperioden eller i starten af foråret, så vil butikkerne nærmest gøre alt, for at komme af med den. Det betyder en skarp pris til dig, og en super jakke som er klar til den kommende vinter.
Du kan via denne metode oftest opnå rabatter på 40-80% på modevarer, og det gælder også på mærker som Diesel, G-Star, D&G, Humör, North face, Valentino mm.

Tror du ikke på dette lille setup, så prøv at følg en bestemt varegruppe, og tjek hvilke rabatter du faktisk kan opnå, nå en sæson er ved at slutte for en sæsonvarer. Det er ikke små penge, som disse besparelser kan medfører!

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , , , ,