Kvinder elsker sko og sko elsker kvinder

Overskriften lyder som noget, en hver moderne kvinde kunne have sagt, men der er faktisk noget om sagen. For kvinder elsker sko, og det er uanset, om de kommer fra Danmark, eller om de lever i junglen i Sydamerika. Studier har påbevist, at det er en ting, som ligger i vores gener. Det har noget med, at gøre sig til, og gøre sig attraktiv i forhold til hannerne.

Men nok om det. For sko er noget smukt, som alle benytter til dagligt. Om sommeren står den på sandaler og ballerina sko, mens den om vinteren står på vinterstøvler. Fodtøjet er tilpasset årstiderne, hvilket er meget praktisk, da vi så ikke fryser eller sveder.

Men for mange er sko en svær størrelse, i bogstavligste forstand. For ikke nok med, at det kan være svært at finde den rigtige størrelse, når man står i skobutikken eller i sportsbutikken, nej det bliver endnu svære, når der pludselig er flere måder at opgøre størrelser på. I Europa med undtagelse af England, der regnes skostørrelserne ud fra fod, tommer og cm + mm, mens de i UK og US udregnes fra insches. Derfor kommer man frem til forskellige tal, alt efter hvor i verden man befinder sig.
Rigtig mange har prøvet at købe sko online og opdage, at størrelsen er helt galt, fordi de har taget fejl af udregningsmetoden. Derfor anbefales det, at du benytter en tabel til omregning af skostørrelser, hvis du handler online. På den måde kan du let og sikkert finde din størrelse, og du undgår at spilde tid og penge på returneringer.