Udvalget af solbriller har aldrig været større. Alle mærker med respekt for sig selv, har efterhånden en solbrille kollektion. Men de fleste tager udgangspunkt i Raybans to bestsellers Aviator og Wayfarer.
Så vil du gerne have solbriller, som skiller sig lidt ud, så er her et par gode fif.

Tom Ford solbriller til mænd og kvinder, er absolut værd at tage et kig på. Den amerikanske designer er sindsyg dygtig til, at få det hele til at spille perfekt samme, så solbrillerne er både lækre, afdæmpet men samtidig hotteste mode. Han har skabt solbrille best sellers de sidste 5 år i træk, og det er som om, at Tom Ford bare bliver ved og ved.

Er du til det lidt mere unikke, så skal du kigge på Oakley. Oakley laver solbriller til ham og hende, som gerne vil skille sig ud, eller til folk som er fysisk aktive, og som stiller store krav til udstyret. Derfor er Oakley også et af de mest innovative solbrille mærker, som verden endnu har set. Både når det kommer til udvikling af sikre glas, let og praktisk stel, men også når det kommer til komfort og pasform. Det er solbriller af højeste kvalitet, både når det gælder design og kvalitet.

Er du den lidt mere poppede, så bør du tjekke Police ud. Police solbriller er til manden, som har alt, men som gerne vil være unik og moderne. Solbrillerne er meget moderne, og de tager udgangspunkt i den lidt mere poppede, som f.eks David Beckham mm repræsenterer. Ikke fordi det er negativt, men sådan er det bare. Police er et herre mærke, som dog også er begyndt at lave solbriller til kvinder.

Sidst men ikke mindst, så er der selvfølgelig Diesel. Solbriller fra Diesel til herre og damer er funky stil, når det er aller bedst. Diesel har en evne til, at skabe designs som skiller sig ud fra mængden, og som ikke følger den traditionelle mode, men som samtidig er moderne. Hvordan de gør det, det er og bliver en gåde, men mærket har gjort det de sidste 10 år i træk, så et eller andet kan de italienere.

Flere artikler af meme

Tags:, , , , , , , , , , ,