Regntøj tl kvinder online

En del af Tøj | Skrevet af thk1976

Desværre viser den danske sommer sig ikke altid fra sin bedste side. I sommeren 2012 har regnet stået ned i stænger det meste af juni. Men fortvivl ikke, selvom vejret er træls for nu at sige det på godt jysk, kan man sagtens ligne en million iført regntøj fra Hunter og Ilse Jacobsen.

Ilse Jacobsen er nok mest kendt for de supersmarte gummistøvler med karakteristiske snørebånd. Men senest er især jakkerne og frakkerne fra Ilse Jacobsen blevet voldsomt populære og har nu også fået et europæisk gennembrud. Det nyeste er softshell regnfrakkerne fra Ilse Jacobsen, som ud over at holde regnen ude også er dejligt varme at have på, på de kølige og regnfulde danske sommeraftner.

Hunter gummistøvler er blevet et modeikon i hele Europa. Gummistøvlerne er kendt for enestående holdbarhed og god pasform. Hunter gummistøvler eller Hunter Wellington Boots som de originalt hedder, blev oprindeligt designet til det barske Skotske terræn og uforudsigelige vejr, helt tilbage i 1856. Gummistøvlerne er i dag blevet en klassiker på landet, i byen og til festivaler verden over. Særligt populære blev de da supermodellen Kate Moss blev spottet i et par på en festival for et par år siden.

Ilse Jacobsen regntøj og støvler og Hunter gummistøvler er højkvalitetsprodukter og kvalitet koster. Men du kan med fordel handle online. Webshops sælger ofte produkterne billigere end almindelige fysiske butikker, da de ikke har de samme udgifter til lokaler mv. Det betyder at der er penge at spare ved at købe Ilse Jacobsen gummistøvler og regnfrakker samt hunter gummistøvler online online.

Tags:, ,