Sommerens mode er over os

En del af Tøj | Skrevet af Webskriveren

Det er sommer og der er dømt mode. Men hvad er moden i sommeren og efteråret 2010?

Sandaler med masser af stof

Noget der ses overalt i gaderne er sandaler med masser af stof. De går godt op og anklen og dækker det meste af anklen. Sandalerne er selvfølgelig til kvinder, og højest moderne. Det er praktisk at de er så høje, da det gør at de formentlig giver lidt mere varme, og derfor kan holde lidt længere ;-)

Farver

Sidste sommer var det helt store hit farven “”. Farven ses stadig i år, men er ikke moderne i samme grad. Nej, derimod er pink og lilla meget udbredt. Det er fedt at gå i farver med glød, dybde og udstråling. Det er meget let at se hvad der er moderne, du skal blot tage en tur ned ad strøget og se ind i de mange butikker. Tøjet hænger på lange rækker, og ofte er flere stativer kun med den farve, der er årets modefarve. Pigerne på Strøget klæder sig også gerne i denne farve.

Efterårets støvler

Nu begynder efteråret at nærme sig, og så bliver det støvletid igen. Jeg har set fede støvler fra Friis og Company, men også mange andre mærker har flotte støvler. Det skal stadig være sort læder, det skal være læder, der har fold og så skal støvlerne ikke være for høje.

Støvlerne skal enten gå til lige over anklen eller også skal de være rigtig lange, og går til lidt under knæet.

Rigtig god sommer og efterår

Flere artikler af Webskriveren

Tags:, , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel