Hvis du venter en baby, skal du have købt en masse ventetøj, som passer til de forskellige årstider, som man nødvendigvis kommer til at gå i gennem mes man er gravid. Med den brede vifte af beklædningsmuligheder for gravide, er det nu til dags ingen grund til at gå i mindre smart tøj, end man gjorde før graviditeten. Du kan være trendy og forblive med på moden.

Ventetøj til forskellige årstider

Til din forårsgarderobe, er det en god idé at få dig nogle større trøjer i forskellige farver, som både er behagelige, men som også bryder det monotone. Mix og match forskellige sæt tøj, og tilføj interessant tilbehør. Prøv en grå strik kjole med en kort blazer eller kombiner det med en cardigan til weekenden.

Ventetøj og ammetæj hps NoTanShop

Find dit Ventetøj hos NoTanShop.com

Til den varme sommersæson er det en god ide at bruge enkle og smarte kjoler, i friske farver. Der findes en masse af disse kjoler til gravide. Invester i kjoler af forskellig længde, vis noget hud og få noget sol. Man skal jo også nyde ens graviditet

Efteråret er køligere, så du bliver nødt til at dække dig noget mere - men det er stadig ikke sæson, for virkelig tungt og mørkt tøj. Gå efter at bruge tøj i forskellige lag. På den måde slipper du for meget pladskrævende tøj og samtidig giver det dig et elegant look og beskytter dig fra den kølige efterårsluft. Varme efterårsfarver komplementerer en cremet og fin farvet hud, så du får et smart og lækket look selvom du er gravid.

Husk at kombinere mode med komfort i ventetøj. Graviditet betyder ikke, at du er nødt til at glemme alt om stil.

Flere artikler af notanshop

Tags:, , , , , ,

Email denne artikel Email denne artikel Print denne artikel Print denne artikel