Er det for tidligt ?

En del af Underholdning | Skrevet af rasmusjensen45

Og hvad er det så der måske er for tidligt? Jo, jeg er faktisk gået i gang med planlægningen af dette års julefrokost. Vi er en gruppe af drenge der hvert år skiftes til at arrangerer den årlige julefrokost. Og i år er det, som du nok har gættet, altså min tur til at arrangerer det. Og det skal siges at der i de seneste år virkelig er gået sport i at toppen festen fra året før. Så derfor skal det være godt planlagt for mit vedkomne, og drengene skal få sig en aften de aldrig vil glemme!

Og for at få sådan en aften til aldrig at gå i glemmebogen, kæver det selvfølgelig noget musik. Og derfor vil jeg spørge om der er nogen der har haft succes med en hvis form for musik til julefrokosten? Jeg tænker lidt noget live musik, men vil være helt sikker på at det er det rigtige jeg for valgt. Derfor vil jeg meget gerne modtage nogle af jeres erfaringer med musik til julefrokosten.
Jeg har været i kontakt med Himmelstrup, for at ville book min musik der igennem, og det virke til at blive et rigtig godt bekendtskab.

Håber på nogle gode forslag!

Mvh
Rasmus

Flere artikler af rasmusjensen45

Tags:, , , ,