Gloryteams.com - Det nye sted at spille managerspil

I mange år har der været mange gode danske sider, hvor man kunne spille manager/fantasy spil og vinde fine præmier, hvis man betalte et lille deltagergebyr på 50kroner. Men efter spillelovgivningen, hvor kravene for managerspil er steget væsentligt, så er flere bukket under og dem der er tilbage er der ikke specielt meget ved. Præmierne er reduceret kraftigt og deltagergebyret er steget en del. Derfor har jeg været fristet til at se mig om i udlandet og her fandt jeg en rigtig fed managerside, hvor designet virkelig er i top og præmierne er også noget bedre end i Danmark.
Hvad er managerspil?

managerspil er egentlig rimelig simpelt. Hvis der nu er et spil baseret på Premier League (engelsk fodbold), så får du typisk 50 millioner at købe for og så skal du vælge 11 spillere til dit hold. Det sjove er så at få økonomien til at passe, da man ikke plejer at kunne få de bedste spillere, så man skal analysere vurdere osv for at finde de bedste køb.

 

Gloryteams.com

Gloryteams.com er en relativ ny side, så man får faktisk meget value for pengene. For nok er præmierne ikke så dyre som på de danske sider, men konkurrencen er ekstrem lav, så der er meget gode chancer for at vinde. På de danske sider kan man sagtens ende som nr 11564 og være meget langt fra præmierne. Så på grund af den lave konkurrence, syntes jeg helt sikkert det er en side at anbefale.

Man kan selvfølgelig også lave transfers, så du er sikker på du altid har de bedste spillere ( set ud fra dine øjne).

Det koster 7 euro for at købe et hold. I et enkelt spil, hvor jeg har været med, der var 1. præmien en NHL (ishockey) rejse for to, og der var konkurrencen ikke særlig stor. Så

 

Private ligaer med vennerne

Noget af det jeg vægter allermest er de private ligaer i de her managerspil. Osse dem har gloryteams.com. Det er normalt dem jeg går mest op i, da det er fedt at have håneretten over vennerne, når vi engang imellem mødes. Men du kan også tilmelde dig private ligaer fra hjemmesider. Her er der nogengang en præmie specifikt til den liga, så hvis du vinder den private liga, så falder der en præmie af til dig.

 

Jeg syntes det er en ekstrem god side. Den er overskuelig, har et fedt design og så er konkurrencen virkelig ikke stor.
Du kan besøge gloryteams.com her: Gloryteams.com