iPhone 4s det oplagte valg til ny mobil

En del af Underholdning | Skrevet af jordbaer

iPhone 4s har siden den udkom været en stor succes. Først var der skuffede iPhone fan, skuffelsen var fordi mange havde regnet med iPhone 5. Skuffelsen var kortvarig og iPhone 4s har siden solgt i store mængder. iPhone 4s har sat flere salgs rekorder og i de første 3 dage blev der solgt 4 millioner iPhone i USA. 
iPhone 4s ligner iPhone 4, men tag ikke fejl, 4s er opgraderet på flere punkter i forhold til sin forgænger. iPhone 4s leveres med IOS 5 som har 200 nye funktioner i forhold til IOS 4. iPhone 4s er blevet en del hurtigere takket være den nye Dual-core A5 chip processor.
Kameraret er blevet opgraderet en hel del og du får nu hele 8 megapixel kamera. Yderliger er både linsen og foto sensoren blevet forbedret. Det er noget der kan ses på billeder, hvor der er dårlig belysning. iPhone 4 tog rigtig fine billeder, men der er stor forskel på billeder taget med henholdsvis iPhone 4 og 4s. 
En anden opgradering der er kommet med IOS 5 er iCloud. iCloud gør det muligt at gemme ting i skyen, som Apple kalder det. Det betyder at du nu kan tage billeder, video, dine kontakter, kalender og meget mere og det automatisk synkronisere i skyen og du dermed samtidig kan se det på dine andre enheder. Ligeså snart iCloud er opsat synkronisere det helt automatisk. Du kan som standart lagre 5 GB indhold. Dette kan udvides, men det koster så lidt ekstra. 
En anden ting vi ikke kan komme uden om når vi snakker iPhone 4 er Siri. Siri er en helt ny stemmestyrings funktion, hvor det gør det muligt at styre det meste, ved at snakke med Siri. Siri er desværre ikke på dansk, men kan du engelsk, tysk eller fransk er det utrolig smart. Med Siri er det muligt at gøre det meste blot ved hjælp af din stemme, Siri kan bruges til beskeder, surfe og søge på nettet, få oplæst og svar på beskeder og meget mere. Som sagt er det ikke på dansk og spørgsmålet er om det overhoved kommer det, men på engelsk er det en rigtig sjov funktion. 
Med IOS 5 behøves du ikke en computer for at tage din iPhone i brug, dette kan nu gøres på iPhone´n første gang du tænder den. Dette er en rigtig dejlig funktion. Af andre gode ting med IOS 5, er blandt andet iMessage hvor du kan sende sms, billeder osv, gratis til andre IOS 5 brugere. Det fungere enten via Wifi eller 3g nettet. Bruger du 3g nettet bruger du en lille smulle data traffik men data er oftest inkluderet i dit abonnement. 
Iphone 4s pris. 
Skal du købe i en iPhone er 4s det oplagte valg, da det er den nyeste. Prisen er ca. 5000 kr for den mindste model på 16 GB. Der er stor forskel på prisen hos de forskellige teleselskaber. Derfor kig dig godt for, og se hvilket abonnement der opfylder dit behov. Se iPhone 4s priser

Tags:, ,